Υποβολή αιτημάτων χωρίς προσέλευση στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (μέτρα πρόληψης κατά της λοίμωξης covid-19)

-A A +A

Στο πλαίσιο προστασίας από τη µετάδοση του κορονοϊού (COVID-19) και µε αντικειµενικό σκοπό τη µείωση της διασποράς της νόσου όσο το δυνατόν περισσότερο, οι Στρατολογικές Υπηρεσίες επί του παρόντος δε θα δέχονται κοινό.

Όσοι επιθυμούν την έκδοση Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης ή τη χορήγηση των παρακάτω κατηγοριών αναβολής κατάταξης για λόγους σπουδών, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση πατώντας εδώ κάνοντας χρήση των κωδικών τους taxisnet:

α. αναβολή λόγω σπουδών σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή- Κέντρο Μεταλυκειακής εκπαίδευσης- Μεταπτυχιακό,

β. αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ- Σχολή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- Εσπερινό Λύκειο- Μεταλυκειακό έτος- τάξη μαθητείας ΕΠΑΛ ή Σ.Ε.Κ,

γ. αναβολή λόγω σπουδών σε Λύκειο- Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας- Γυμνάσιο ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και

δ. αναβολή ως υποψήφιος σπουδαστής ανώτερων ή ανώτατων σχολών.

Oι υπόλοιπες υπηρεσίες, θα παρέχονται από τις Στρατολογικές Υπηρεσίες µε Η/Ν τρόπο, ΜΟΝΟ  µέσω e-mail ή μέσω της σχετικής σελίδας «www.stratologia.gr». Για τα ηλεκτρονικά αιτήματα απαιτείται η εκτύπωση, συμπλήρωση και υπογραφή της σχετικής αίτησης εδώ και η αποστολή της στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία εδώ σε μορφή pdf, με επισύναψη των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών που ορίζονται εδώ σε μορφή pdf.

Για τηλεφωνικές πληροφορίες στρατολογικής φύσεως πατήστε εδώ.